Valmiina kuvauksiin

Salaam Suomi -elokuvan valmistelut ovat edenneet monien mutkien kautta. Käsikirjoitus on hiottu valmiiksi ja kuvauksiin liittyvät yksityiskohdat sovittua. Myös roolitukset ovat selvinneet ja mikä tärkeintä, vaikealta vaikuttanut näyttelijän löytäminen äidin rooliinkin on hoidettu!

Pääroolia näyttelevä Kosar Naeemi kertoo:

”Tehtävien jakaminen ryhmäläisten kesken oli minun mielestä tosi hyvä juttu sillä, jokainen sai hyvän tilaisuuden tuodan omaa osaamistaan esille. Itseäni kiinnosti eniten näytteleminen, joten halusin tehdä osuuteni siinä osassa.”

”Kun saimme kaikki tarvittavat tehtävät jaettuun keskenämme oli aikaa miettiä näyttelijää äidin roolille. Siinäpä vasta tehtävä! Meillä oli monia vaihtoehtoja, joista valikoimme muutamat. Aina kun luulimme, että olimme löytäneet sopivan henkilön näyttelemään äitihahmoa, tapahtui jotain, minkä seuraksena emme saanetkaan haluamme näyttelijää. Kovan etsimisen jälkeen löysimme vihdoinkin etsimämme henkilön.”

”Olemme kaikki tehneet ahkerasti töitä tämän lyhytelokuvan eteen, joka on meille jokaiselle ryhmäläiselle tärkeää ja rakas. Matkan varrella meille on tullut erimielisyyksiä aiheesta kun aiheesta, mutta olemme taitavia kompromissin osaajia.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: